Hirdetés
. Hirdetés

Ballmer új Microsoftot akar

|

Állítólag nagy változásoknak néz elébe a Microsoft, amely az eszközök és szolgáltatások cége lesz.

Hirdetés

A Microsoft gyakorlatilag a születése óta szoftveróriásként van számon tartva, ezt a jelzőt azonban hamarosan eldobhatja. Úgy tűnik, a jövőben már nem akarnak annyira a szoftverekkel foglalkozni a redmondiak. Steve Ballmer, a cég ügyvezetője állítólag azon dolgozik, hogy jelentős átalakításokat hajtson végre a vállalatnál. 

Ennek jegyében a Microsoft többé már nem a szoftverekre helyezné a hangsúlyt, hanem a készülékekkel és a szolgáltatásokkal foglalkozna, és ezekre is alapozna. 

Természetesen nem valószínű, hogy a Windowst és az Office-t teljes egészében magára hagyná a Microsoft, hiszen ezeket nem dobhatja csak úgy egyszerűen ki a kezéből. Úgy hírlik viszont, hogy több jelenlegi vezető beosztású alkalmazottra is nagyobb feladatok várnak majd. 

Amennyiben a Microsoft valóban átalakul, akkor rengeteg olyan eszközre számíthatunk, mint a Surface tabletek vagy az Xbox One. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.