Hirdetés
. Hirdetés

Bekeményített az EPAM, ajtót mutatott az orosz ügyfeleknek

|

A vállalat bejelentette, hogy megszünteti az oroszországi ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásokat, és 100 millió dollárt szán az ukrajnai alkalmazottak és családjaik támogatására.

Hirdetés

Az EPAM Systems, a digitális transzformációs szolgáltatások és termékfejlesztés vezető vállalata bejelentette, hogy teljes mértékben támogatja Ukrajnát, és felszólít minden érintettet az ukrán nép elleni törvénytelen és lelkiismeretlen támadás azonnali befejezésére.

"Ami Ukrajnában történik, az számunkra mélyen személyes ügy. Kollégáink világszerte egységesen támogatják Ukrajnában élő 14.000 munkatársunkat és családjaikat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsük ukrán munkavállalóinkat és barátainkat. Köszönjük globális csapatunk tagjainak, akik fáradhatatlanul dolgoznak a folyamatos szolgáltatás biztosításáért, valamint globális ügyfeleinknek a támogatásukat és a belénk vetett folyamatos bizalmukat" - mondta Arkadiy Dobkin, az EPAM vezérigazgatója és elnöke.

Hirdetés

A vállalat több kapcsolódó fejlesztést is bejelentett:

  • Az EPAM megszünteti az Oroszországban található ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásait, de elkötelezett amellett, hogy átmeneti támogatást nyújtson az ezen a piacon működő ügyfeleinek.

  • Az EPAM nem végez munkát az oroszországi kormány számára, és teljes mértékben megfelel és továbbra is meg fog felelni minden szankciónak. A vállalat aktívan vizsgálja a régióban folytatott egyéb tevékenységeit is.

  • Az EPAM további 100 millió dolláros humanitárius kötelezettségvállalást jelentett be ukrajnai alkalmazottainak és családjaiknak támogatására.

  • A korábbi bejelentésnek megfelelően a vállalat üzletmenet-folytonossági terveket hajt végre és felgyorsítja a munkaerő-felvételt több közép- és kelet-európai, latin-amerikai és indiai helyszínen. Az EPAM továbbra is több mint 40 országban folytatja aktív működését, és továbbra is következetes, magas színvonalú szolgáltatást nyújt a világ valamennyi földrajzi területén. A vállalat globális szállítóközpontjai bőséges erőforrásokkal rendelkeznek, beleértve az infrastruktúrát és a tőkeállományt a működés támogatásához és növeléséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.