Hirdetés
. Hirdetés

BlackBerry-t vegyenek

|

Szövetségest keresnek a kanadaiak, aki megmenthetné a céget az összeomlástól.

Hirdetés

A korábban Research In Motion néven ismert gyártó igazgatótanácsa létrehozott egy testületet amelynek célja, új tulajdonos vagy stratégiai partner keresése. Nagyon úgy tűnik az új operációs rendszer – bár Thorsten Heins továbbra is bízik benne - sem volt képes új életet lehelni a cégbe.

 

A kanadai vállalat az érintőképernyős okostelefonok robbanása előtt az egyik vezető telefongyártó volt, de - akárcsak más nagy cégek – későn lépett és nem volt képes partiban maradni az Androiddal és az iOS-el. A cég működése erősen veszteséges, a második negyedévben mínusz 84 millió dollárral zártak.

Az IDC szerint a második három hónapban a BlackBerry piaci részesedése mindössze 2,9 százalék volt, míg tavaly ugyanebben az időszakban 4,9 százalékot értek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.