Hirdetés
. Hirdetés

Brutálisan legyilkolta zenerészlegét az AOL

|

A Winamp fejlesztői csapatát elméletileg nem érinti a tömeges elbocsájtás.

Hirdetés

Pénteken a dolgozók kivételével mindenki nagy meglepetésére az utóbbi években az Egyesült Államokban is teljes érdektelenségbe fulladt AOL (korábban America Online) bejelentette, hogy teljesen leépíti a zenékkel foglalkozó divízióját, az ott dolgozóknak az aznapi volt az utolsó munkanapjuk.


A leépítés pontos menete nem teljesen tisztázott, de a vállalat már hivatalosan is búcsút mondott a The Boot, Noisecreep, Spinner és The Boombox weboldalak, továbbá az ezek híreit és kritikáit egy helyre aggregáló AOL Music portál szerkesztőségeinek. Viszont pozitív, hogy a Slacker által üzemeltetett AOL Radio szolgáltatás nem szűnik meg, továbbá elméletileg a Winamp csapatát sem eresztette szélnek a vállalat.


Sejthető módon a leépítések mögött pénzügyi valóság áll, a bajba jutott vállalat nem kívánta tovább üzemeltetni a veszteséges részlegeit, ám ettől függetlenül meglehetősen szokatlan a mostani kasza brutalitása – nincs tudomásunk arról, hogy az AOL egyáltalán megpróbálta volna értékesíteni a bejáratott márkáit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.