Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködik a Lenovo, az SAP és a Nutanix

|

SAP tanúsítványt kapott a Lenovo ThinkAgile HX7820.

Hirdetés

Mivel az adatközpontok infrastruktúrája egyre összetettebbé vált - kombinálva a saját üzemeltetésű, a felhő és a hibrid technológiákat -, az elmúlt években kialakított "Hyperconverged Infrastructure" (HCI, Hiperkonvergens Infrastruktúra egy olyan szervert, hálózatot és tárolót egyaránt tartalmazó egyben virtualizált infrastruktúra elem, amely gyorsan implementálható) megoldások egyetlen egy közös felügyeleti csomagban egyszerűsítik az adatközpontok erőforrásait. A HCI megoldások egyre gyorsabb teljesítmény igényeit figyelembe véve a Lenovo örömmel jelenti be, hogy immár a cég az egyik első, SAP és HCI által hitelesített, hiperkonvergens rendszert kínáló szervergyártó a világon. A tanúsítvány a Nutanix AHV-t, vagyis az első hiperfelügyelt és hiperkonvergens infrastruktúra tanúsítványt használja.

Hirdetés

Az SAP HANA számára hitelesített Lenovo ThinkAgile HX megoldás révén a vállalatok immár kihasználhatják a SAP HANA teherbírásait egy hiperkonvergens infrastruktúrában. Ezek az SAP munkafolyamatok lehetőséget biztosítanak a vállalkozások számára arra, hogy az integrált adatelemzési és a gépi tanuláshoz való gyorsabb hozzáférés érdekében, a memóriában tárolt adatbázisok együttes előnyeit élvezhessék, valamint skálázzák a sávszélességet az adattárolás, a számítás és a hálózat terén. Az SAP HANA-ra optimalizált Lenovo ThinkAgile HX megoldásokat a Nutanixal vegyítették azért, hogy az ügyfelek képet kaphassanak egy intelligens vállalkozás működéséről.

A Lenovo újonnan bejelentett, négyfoglalatos rendszerén alapuló ThinkAgile HX7820 a Lenovo ThinkAgile kategória első, hiperkonvergens SAP HANA számára szánt eleme. A nagyobb megbízhatóság és a gyorsabb működés elérésének érdekékében a Nutanix szoftverrel vegyítve a Lenovo ThinkAgile HX7820 lehetőséget biztosít a felhasználók számára arra, hogy közel harmadára csökkentsék a HCI megoldások költségét, 57%-kal redukálják az adatközpontok kiadásait.

Azok az ügyfelek, akik az SAP-tanúsítvánnyal rendelkező ThinkAgile HX7820-at választják, képesek lesznek kihasználni a Lenovo SAP szakértelmét az SAP HANA munkafolyamatok létrehozásában. A Lenovo és az SAP szoros kapcsolata segít az ügyfeleknek egy Intelligens Vállalkozásokról szóló valós jövőkép megszerzésében és egy végponttól végpontig terjedő folyamatos vevői élmény megismerésében.

Az SAP HANA ThinkAgile HX megoldás magában foglal egy Lenovo szakértői csapata által végzett helyszíni telepítést és a Lenovo szakértőinek teljes SAP megoldásához tartozó támogatását. A Lenovo SAP kompetenciaközpontja és az SAP mérnökei segítenek az ügyfeleknek az SAP HANA telepítésének megtervezésében.

Az ügyfelek nyugodtan hátradőlhetnek, hiszen az általuk kapott rendszerek tanúsítvánnyal rendelkeznek és készen állnak az azonnali telepítésre. A kizárólag SAP HANA megoldásokkal kompatibilis eszközökre már a Lenovo gyárában feltelepítették a Nutanix szoftverét, amit a legtökéletesebb módon integráltak és validáltak. Végül fontos megemlíteni, hogy a Lenovóra és a Nutanixra támaszkodva a felhasználók elképesztő teljesítmény mellett tudják futtatni az SAP HANA munkafolyamatokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.