Hirdetés
. Hirdetés

Elkeltek a jegyek az első A380-járatra

|

Véget ért az aukció az első Airbus A380-jegyekért. Ahogy számítani lehetett rá, voltak nagyon magas licitek is.

Hirdetés

A világi jelenlegi legnagyobb utasszállító gépe, az Airbus A380 első útját a Szingapúr-Sydney útvonalon fogja megtenni október 25-én. Az üzemeltető légitársaság, a Singapore Airlines jó érzékkel licitre bocsátotta az oda-vissza jegyeket. A repülőgépen 480 hely lesz.

A légitársaság az első út összes bevételét jótékony célra fordítja. A legmagasabb licit 153 ezer szingapúri dollár (körülbelül 100 380 USA-dollár) volt, első osztályra. A legolcsóbb 853 szingapúri dollárért kelt el, turistaosztályra. Ez kevesebb, mint egy jelenlegi oda-vissza út ugyanazon az útvonalon a Singapore Airlinesnál.

A légitársaság közlése szerint a legtöbb licit Ausztráliából érkezett, 15 százalékban, de Németországból is jelentkeztek az árverésre. A legidősebb licitáló egy 76 éves férfi Kanadából.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.