Hirdetés
. Hirdetés

Fantasztikus újdonságokat ígér az Apple

|

A cég igazgatója egy befektetői találkozón beszélt a terveikről.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook az Apple Parkban megtartott éves befektetői találkozón érdekes információkat árult el a cég készülő új termékeiről.

Bár Cook óvakodott attól, hogy technikai  részletekbe bocsátkozzon, előadásából kiderült, hogy az egyik fontos újdonság egy olcsóbb MacBook lesz. Cook szerint az Apple most azon dolgozik, hogy csökkentse a MacBook Air jelenlegi, 1200 dolláros árát. Hogy mennyit sikerül lefaragnia, egyelőre kérdés, de Cook szavai alapján úgy tűnik, a cég az olcsósítás oltárán beáldozza a nagyfelbontású megjelenítőt.

Cook további "fantasztikus" termékeket helyezett kilátásba, és az Apple Watch, illetve az AirPods terén jelentős fejlesztéseket ígért.

Szeptemberben pedig jönnek az új iPhone-ok, ám Cook itt nem beszélt árcsökkentésről.

A 2018-as iPhone-eladások elmaradtak a várakozástól, és az elemzők a három új modell borsos árában látták ennek fő okát. Bár az Apple láthatólag elkötelezett aziránt, hogy megfizethetőbbé tegye kínálatát, ebben a termékkategóriában egyelőre még várat magára egy igazán radikális lépés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.