Hirdetés
. Hirdetés

Félmilliárdos Volán-tendert nyert el az IQSYS

|

Az IQSYS nettó 529 millió forintos ajánlata nyerte a Hajdú Volán nyílt közbeszerzését, amelyen a vállalat számítógép-alapú pénztárgépeket és utastájékoztató eszközöket, illetve forgalomirányítási rendszereket vásárolt.

Hirdetés

A Hajdú Volán Közlekedési Zrt. által rendelt eszközök első csoportját a helyközi szállítást végző autóbuszokra szerelt, chipkártya kezelésére is alkalmas, számítógép-alapú pénztárgépek jelentik. A második csoportba az ugyancsak számítógép által vezérelt jármű-utastájékoztató eszközök beszerzése tartozik. Végül a harmadik csoportba a járműkövetést biztosító forgalomirányítási rendszerek, illetve az internetes és WAP-os utastájékoztatás került.

A két ajánlattevő közül a budapesti székhelyű IQSYS Zrt. lett a nyertes nettó 529 008 092 forinttal; a másik ajánlattevő a Sagem Magyarország Kft. volt nettó 501 031 400 forinttal. A tender eredetileg becsült összege nettó 450 millió forint volt.A projekt uniós támogatással valósul meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.