Hirdetés
. Hirdetés

Friss SSD-hírek

|

A Forward Insights és a Trendfocus elemző cégek 2019-es adatai alapján a Kingston Digital erős vezető pozíciót tölt be az SSD-piacon.

Hirdetés

Hirdetés

Az SSD-k iránti kereslet 2020 első negyedévében is élénk maradt a nagyvállalati, a kliens- és az OEM-szektor folyamatos növekedésének köszönhetően. A Kingston 2019 óta három új kliens SSD-vel, öt adatközponti meghajtóval (köztük két VMware Ready minősítésű termékkel) bővítette SSD-portfólióját, és megjelent az első U.2 NVMe PCIe megoldása is.

A Forward Insights szerint a Kingston az első helyen áll a globális viszonteladói SSD-szállítások listáján 18,3 százalékos piaci részesedéssel, megelőzve a Western Digitalt (16,5 százalék) és a Samsungot (15,1 százalék). A kutatócég adatai alapján az összes piaci szereplő közel 120 millió SSD-t szállított viszonteladók részére 2019-ben. 

A teljes SSD-piacot nézve a Trendfocus értékelése szerint a Kingston a világ harmadik legnagyobb SSD-szállítója a Samsung és a Western Digital után, 10,4 százalékos részesedéssel. Az elemzőcég számításai szerint 2019-ben összesen 276 millió SSD-t szállítottak a gyártók világszerte, ami 36 százalékkal több az előző évhez képest. A NAND iránti érdeklődés is magas szinten maradt, mivel az SSD szállítások mind a darabszámot, mind pedig az átlagkapacitást tekintve egész évben rendkívüli mértékben emelkedtek. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.