Hirdetés
. Hirdetés

Hatékonyság az energiamenedzsmentben

|

A Schneider Electric Acti 9 néven új, nagyteljesítményű moduláris rendszert mutatott be, ami egyszerre kínál biztonságos áramellátást és energiahatékonyság, ugyanakkor jelenleg ez a legrugalmasabb és legátfogóbb koordinált kisfeszültségű moduláris sorozat, ami elérhető a piacon.

Hirdetés

A Schneider Electric, Acti 9 termékcsaládjának használatával elérhető az optimális épületkezelés, az állásidő kiküszöbölése és a még eredményesebb üzletmenet. Sikeresen egyesíti az alapszintű vezérlést valamint az optimális vételemet, egyszerűen kezelhető ráadásul 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült.

schneider acti9
schneider acti9

"A külföldi tapasztalatokból kiindulva Magyarországon is bízunk az eredményes beruházásokban. Terveink szerint 2013. harmadik negyedévére az Acti 9 teljesen leváltja majd elődjét, a Multi 9 termékcsaládot" - mondta Spilkó József, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója.

A Schneider Electric többek között az Acti 9 eredményes működtetést biztosító újdonságaival ad választ az egyszerű és kockázatmentes telepítésre, alkalmazásra, illetve karbantartásra irányuló igényekre, melyek korábban nagy kihívást jelentettek a végelosztási funkciót betöltő elosztószekrények és a létesítménykezelési megoldások integrálása során. Az új moduláris architektúra lehetővé teszi a végfelhasználók számára az energiafelhasználás teljes körű ellenőrzését. Mivel egyszerűen lehet csatlakoztatni bármely épületmenedzsment rendszerhez könnyedén elérhető az energiahatékonyság.

Az Acti 9 a legfontosabb tanúsító szervezetek által hitelesített termékcsalád, az áramütések ellen komplett védelmet nyújtó II. érintésvédelmi osztályú előlappal rendelkezik, amit egy új innováció a VisiSafeTM tesz még hatékonyabbá.

Az eredményes üzemeltetés egyik meghatározó vívmánya az azonnal látható hibakioldást mutató VisiTripTM funkció, mely rendkívül hatékonyan láttatja a kioldási hibákat. Az automatikus visszazáróval (ARA) lényegesen rövidebb javítási és leállási időt, továbbá folyamatos energiaellátást biztosít.

A moduláris széria és intelligens Smartlink kommunikációs rendszere a létesítménykezelési szisztémával azonnal és könnyedén integrálható architektúrát alkot, a felhasználó paramétereire szabottan. A Smartlink átfogó felügyeletet nyújt a villamos végelosztási installációkban: magába foglalja a fogyasztás mérését és a költségmegoszlások nyomon követését, önműködő vagy központosított terhelésvezérlést lát el, és automatikusan alkalmazkodik a megfelelő ellátáshoz. A készülékek emellett egyedülálló módon távműködtetésre is alkalmasak, személyi számítógépen vagy internetes felületen keresztül.

Hirdetés

A nagy teljesítményű, rugalmas Modbus kommunikációs protokollnak valamint az azonnal, optimális csatlakozáshoz tervezett vezetékrendszereknek és csatlakozóknak köszönhetően az Acti 9 jelentősen lecsökkenti a beszerelési időt. A kettős bekötésű csatlakozás könnyen installálható, és az eszköz bővítése vagy cseréje könnyen megoldható a gyűjtősín eltávolítása nélkül.

A több százmillió eurós projekt gyártási folyamatába a hazai leányvállalat, zalaegerszegi gyáregysége is bekapcsolódik, ezen kívül a disztribúciós feladatokhoz a 15 országot ellátó, Szigetszentmiklóson található Regionális Elosztóközpontja is csatlakozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.