Hirdetés
. Hirdetés

Hi-Tech Pub: Startupok egy sör mellett

|

Júliusban immár másodszor gyűlnek össze a hazai startupok egy kis bemutatkozásra, kapcsolatépítésre, lazán egy sör mellett.

Hirdetés

A Mobilitás és Multimédia Klaszter júliusban ismét nyitott Hi-Tech Pubra hívja a startupokat, újságírókat, befektetőket, érdeklődőket. Az eseményen a klaszter tagjai rövid bemutatkozása mellett főképp a kapcsolatépítés kap nagy szerepet.

A hazai network események hiányát felismerve az MM Klaszter egy olyan laza eseményre invitálja az IT szektor érdekeltjeit, ahol a jelenlevők valóban egy sör mellett vitathatják meg a fejlesztésről, finanszírozásról alkotott véleményüket, köthetnek hasznos ismeretségeket, s találhatnak új kollégákat, partnereket, esetleg befektetőket is.

A Lemák Gábor vezette esemény helyszíne egy belvárosi romkocsma lesz, szóval nem érdemes túlöltözni magunkat, ha ellátogatunk az Hi-Tech Pub július 28.-án aktuális programjára. Részletesebb infó itt: http://mmklaszter.com/2010/07/hitech_pub_2-0/

Hogy legyen egy kis bepillantása mindenkinek abba, hogy minként is zajlik egy ilyen esemény, érdemes megnézni az alábbi filmecskét az első Hi-Tech Pubról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.