Hirdetés
. Hirdetés

Kedvezményes beszerzések VOSZ-tagoknak

|

Üzemanyag, mobilkommunikáció, áram és autó - kedvezményes áron a hazai KKV-knak.

Hirdetés

Együttműködési szerződést írt alá öt nagyvállalattal a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által alapított VOSZ-BESZ Zrt. A megállapodás célja, hogy a hazai kis- és középvállalkozások beszerzéseik során árkedvezményhez jussanak, és ezáltal is javuljon versenyképességük. A VOSZ versenyben választotta ki partnereit, nevezetesen az MVM Partner ZRt.-t, a Vodafone Magyarország Zrt.-t, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft.-t, a Shell Hungary Zrt-t. és a Gablini Cégcsoportot. Az év második felében további beszállítók csatlakoznak a VOSZ-BESZ Zrt. beszerzési rendszeréhez. Bármely Magyarországon működő, magyar tulajdonú kis- és középvállalkozás csatlakozhat a rendszerhez, és igényelheti a költségcsökkentő kedvezményes beszerzési rendszert.

„Célunk, hogy a kis- és középvállalkozásokat összekössük a vezető beszállító vállalatokkal, hogy a KKV-k a kedvezményes beszerzési és beruházási lehetőségek révén – legalább részben – a nagyvállalatokéhoz hasonló pozícióba kerüljenek” – hangsúlyozta Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke, aki arra számít, hogy mintegy 150 ezer vállalkozás él majd a lehetőséggel. Demján szerint az egyrészről a nagyvállalatokat, másrészről a KKV-ket összefogó program nagyságrendje 100 vagy akár 1000 milliárd forintban mérhető.

Meghatározó fontosságú, hogy a mobilkommunikáció alapszolgáltatásként álljon a kis- és középvállalati kör rendelkezésére. A Vodafone már most több ezer olyan vállalati ügyféllel rendelkezik, amely a VOSZ-tagok és a Széchenyi-kártyával rendelkezők számára 2007 őszén bevezetett speciális csomagot veszi igénybe. Most újabb, minden eddiginél kedvezőbb csomagokat kínálnak a 0-15, a 15-30, valamint a 30-nál több főt foglalkoztató cégeknek. Az ajánlatok nemcsak mobiltelefon és -internet-előfizetést, hanem mobiltelefonokat és táblagépeket, valamint különféle vállalati alkalmazásokat is tartalmaznak – fogalmazott Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.