Hirdetés
. Hirdetés

Kisebb munkacsoportoknak is csúcsminőség

|

Innovatív színes multifunkciós eszközök a KYOCERA-tól.

Hirdetés

A KYOCERA újonnan piacra jött TASKalfa 3252ci sorozata megújult toner technológiát, csúcsminőségű színes nyomtatást, fejlett konnektivitást és számos más innovatív megoldást ajánl, amelyek fokozzák a felhasználói élményt.

Kis és közepes munkacsoportoknak fejlesztette ki a KYOCERA a TASKalfa 3252ci és a TASKalfa 2552ci mutlifunkcionális termékeket, amelyek rendelkeznek a TASKalfa csúcsmodellek funkcióinak többségével.

A TASKalfa 3252ci és a TASKalfa 2552ci modellek a KYOCERA legfrissebb technológiai megoldásaival, az új tonertechnológiával, és teljes spektrumú, gazdag színképességével a maguk kategóriájában a legjobbak közé sorolhatók.

Világszínvonalú a színképessége, felbontása, skálázhatósága és a vezeték nélküli konnektivitása e két modellnek. A 32 lap/perces és 25 lap/perces teljesítményre képes készülékek egyszerre képesek szuper színek nyomtatására és 1200x1200-as felbontásra - a KYOCERA új toner technológiájának és a kiemelkedő OPC (Organic PhotoConductor) dobtechnológiájának köszönhetően.



Azoknak a vállalatoknak, amelyeknek még az előbb említetteknél is jobb képminőségre van szükségük, vagy különösen összetett munkafolyamatok esetén, a 32 lap/perces modellhez opcionálisan illeszthető Fiery nyomtató kontroller használata javasolt.

Az ügyfelek igényeit figyelembe véve tervezték meg e készülékek funkcióit. A mobil nyomtatási és szkennelési képesség és a kisebb munkacsoportokra való optimalizálás így került e két berendezés fejlesztőinek prioritásai közé.

Mindkét modell nyújtja a szabványos WiFi-Direct és NFC támogatást az androidos mobil eszközök számára. Akárcsak a KYOCERA nagy sorozatban gyártott multifunkciós termékei, a 3252ci modellek is rendelkeznek HyPas-képességekkel, és működtethetők az Apple AirPrint, a Google Cloud Print és a Kyocera Mobile Print megoldásokkal, továbbá együttműködnek a KYOCERA több mint 60 üzleti alkalmazásával.

Végül néhány információ és képesség, amelyek e sorozatot megkülönböztetik a riválisotoktól:

• káprázatos színekben gazdag dokumentumok készít, akár 1200 dpi-s felbontással
• csak azért a színért fizet a felhasználó, amelyet használ - a KYOCERA Tiered Color Systemnek köszönhetően
• az opciós Dual Scan Document Processor DP-7110-zel akár 160 kép/perces sebességgel szkennelhet
• a Blank Page Skippel a készülék jelzi és eltávolítja az üres lapokat szkennelés és nyomtatás közben
• nyomtat róluk és szkennel rájuk: az USB pendrive-ok a vezérlő panelről közvetlenül menedzselhetők
• nyomtathatók és megoszthatók a gyakran használt információk a Secure Documents Box beépített merevlemez segítségével
• egyszerűbbé válik a berendezések IT menedzsmentje távoli nyomtatás, fájlmegosztás esetén és az eszköszcsatlakozási státusz jelzésekor, valamint a hálózat bármelyik pontjáról történő beállítása a KYOCERA Command Center RX megoldásával
• könnyebbé teszi a másolást a Proof Copy Mode-dal, amely egy mintanyomatot készít, mielőtt a nagy dokumentumokat sokszorosítaná.

További információ

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.