Hirdetés
. Hirdetés

Kockázatmentes S/4HANA konverzió

|

Szakértői központtal és fix árazású csomagmegoldással segíti az SAP-felhasználók gyors és biztos felhőbe költözését az itelligence. A cég élénk érdeklődéssel övezett workshopján is bebizonyosodott, a korábbi verziók támogatásának végéhez közeledve sok hazai vállalatnál kerül napirendre az S/4HANA konverzió.

Hirdetés

Alig öt éven belül, 2025-ig megszűnik az SAP ECC és a vállalatirányítási rendszer korábbi verzióinak támogatása, ezért a szoftvercég egyik legnagyobb globális partnereként az itelligence AG konverziós szakértői központot hozott létre, amely világszerte több mint kétszáz tanácsadóval és az SAP által tanúsított csomagmegoldással teszi zökkenőmentessé a vállalatok gyors átállását az újgenerációs S/4HANA-ra. A fix árazású, de egyedi igények szerint rugalmasan bővíthető csomagot a júniusban nagy sikerrel megtartott SAP Move konverziós workshopján mutatta be az itelligence Hungary a legnagyobb hazai SAP-felhasználóknak.   

Hirdetés
      

- Magyarországon két zöldmezős S/4HANA implementáción dolgoztunk eddig, mindkét vállalat más szállító rendszeréről váltott az SAP megoldására, és egyikük menedzselt szolgáltatást választva az SAP felhőjébe, másikuk pedig anyavállalatunk lengyelországi adatközpontjába költözött, mondta Varga Kálmán, az itelligence Hungary bázistanácsadója. - Zöldmezős beruházáskor is arra törekszünk, hogy az üzleti igényeket az S/4HANA bevált gyakorlat szerint beépített, rendkívül gazdag folyamatkínálatával fedjük le, mert ez előfeltétele a gyors és kockázatmentes bevezetésnek, a további hatékony üzemeltetésnek, karbantartásnak is. Egyedi fejlesztésekkel ettől csak indokolt esetben térünk el. Ilyen igények persze mindig felmerülnek, ezért fontos a hozzáértő mérlegelés.      

Varga Kálmán, az itelligence Hungary bázistanácsadója     

A vállalatok S/4HANA-ra váltva csupán törzsadataikat migrálják, korábbi rendszerüket pedig a tranzakciók archívumaként a törvényben előírt ideig megtartják. Bár az S/4HANA átfogó funkcionalitásával a vállalatirányítás valamennyi területét lefedi, más üzleti alkalmazásokhoz is kapcsolódik. Az integrációs feladatokat a Software AG kizárólagos hazai képviseletét is ellátó itelligence Hungary szakemberei kimagasló folyamatkompetenciákkal látják el.   

- Hazai csapatunkkal a vállalatirányítás minden területén támogatjuk az S/4HANA bevezetését, az egyes részterületekre szakosodott külföldi kollégáinkkal együtt felkészülten várjuk a következő pár évben megnövekvő konverziós igényeket, mondta Varga Kálmán. - Az itelligence felhőjében számos demót is tudunk mutatni a vállalatoknak leendő megoldásukról, beleértve a bevált gyakorlat szerint előkonfigurált rendszereket, amelyek 50 százalékkal felgyorsíthatják az S/4HANA-bevezetést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.