Hirdetés
. Hirdetés

Magyar Termék Nagydíjat kapott az Océ

|

A nyomdaipari és irodatechniakai cégek közül elsőként az Océ-Hungária Kft. nyerte el a díjat, amivel a holland tulajdonban lévő cég eszközeinek a hazai környezetben való alkalmazásához szükséges fejlesztőmunkát ismerték el.

Hirdetés

A cég hat, különböző, nagy teljesítményű nyomtatórendszerével nyerte el a kitüntetést. A Magyar Termék Nagydíjjal 1998 óta ismerik el a megbízható, jó minőségű termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások. Idén 117 pályázat érkezett a Magyar Termék Nagydíj bizottsághoz, amely végül 17 nagydíjat és 21 oklevelet ítél oda a legjobbaknak. A nyomdaipari és irodatechniakai cégek közül elsőként az Océ nyerte el a díjat, amellyel a holland tulajdonban lévő cég eszközeinek a hazai környezetben való alkalmazásához szükséges fejlesztőmunkát ismerték el.

Az Océ olyan nagy teljesítményű nyomtatórendszereket gyárt és üzemeltet, amelyek alkalmasak olyan nagy mennyiségben készülő nyomtatványok előállítására mint a közüzemi számlák, vagy a bankszámla kivonatok. Piacvezetőek a nagyméretű dokumentumok, elsősorban a műszaki tervrajzok nyomtatására és másolására alkalmas berendezések gyártásban is. Mint a díj alkalomából rendezett sajtótájékoztatón Németh György a cég ügyvezető igazgatója megemlítette, Océ nyomtatókat használnak többek között a Boeing repülőgyárt műszaki dokumentációjának az előállításához. Az Océ-Hungária Kft. tavaly 80 alkalmazottal 2,5 milliárd forintos forgalmat ért el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.