Hirdetés
. Hirdetés

Megveszik a Corsairt?

|

Először úgy tűnt, a Dell után érdeklődő befektetők felvásárolnák a céget.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Corsair üzleti megállapodást kötött a Francisco Partnerssel, ami akkor nagyon úgy tűnt, hogy a Corsair felvásárlását jelenti. A Francisco Partners része volt annak a csoportnak, amely a Blackstone-nal igyekezett megkaparintani a Dell részvényeit és így a tulajdonát. A külső szemlélődők egy darabig azt hitték, a B terv a Corsair a csoport számára. 

A Corsair egy közleményt adott ki a pletykák hatására arról, hogy valójában nem vásárolja őket fel senki sem. A valóságban csak egy befektetésről van szó, ami nagyjából 75 millió dollár értékű. Ez megközelítőleg 56,84 millió eurót jelent. 

A Corsairnek már csak azért sem áll érdekében, hogy egy másik vállalat tulajdonába kerüljön, mert az elmúlt 19 év során elmondhatta magáról, hogy többségében végig nyereségesnek bizonyult. Ami azt illeti, talán inkább ők azok, akik másokat vásárolnának fel: ezt mutatja a Raptor Gaming példája is. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.