Hirdetés
. Hirdetés

Mit tippel, kinek tejel az évtized négy legnépszerűbb mobil appja?

|

Eltalálta: valamennyi Mark Zuckerberg tulajdonában van.

Hirdetés

Hirdetés

Az évtized négy legtöbbet letöltött mobil appja egytől egyig mind a Facebook tulajdonában van, derült ki az App Annie kutatásából.

A listát a Facebook, a Facebook Messenger, a WhatsApp és az Instagram vezeti, és az ötödik helyezett Snapchat az első olyan alkalmazás, amelyet nem Mark Zuckerberg birtokol.

A statisztikák 2011. decemberéig iOS letöltésekkel, 2012. januárjától egyesített iOS-Android adatokkal számolnak

A WhatsApp és Instagram 2010-ben indult, és 2019-ben mindkét céget bekebelezte a Facebook. Sokak szerint súlyos hiba volt engedélyezni, hogy a cég mindkét platformot megvegye, mert ezzel nyilvánvalóan monopolhelyzetbe került.

A tízes listán olyan további appokat találunk, mint a Skype, a TikTok, az Alibaba UC Browsere, a YouTube és a Twitter. Figyelemre méltó hogy a legjobb tízbe egyetlen Google tulajdonolta app került, és a Facebookon kívül a többi cég is csak egy-egy applikációval képviselteti magát az élmezőnyben.

Az App Annie felhívja rá a figyelmet, hogy a tíz appból hét kommunikációs, vagy közösségi hálózati jellegű.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.