Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír a Huawei-nek a Microsofttól és az Inteltől

|

Továbbra is ellátja frissítésekkel mindkét cég a kínai gyártó számítógépeit.

Hirdetés

Remek hír a Huawei gyártmányú laptopokat használók és a jövőben vásárolni kívánók számára, hogy a Microsoft ígérete szerint a Windows operációs rendszer frissítéseit meg fogják kapni.

Hirdetés

Testvérlapunknak, az amerikai PC Worldnek küldött állásfoglalásában a Microsoft szóvivője azt írta: "Elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy kivételes felhasználói élményt nyújtsunk. Az amerikai Kereskedelmi Minisztérium a Huawei-jel kapcsolatos döntésének tanulmányozását követően arra jutottunk, hogy továbbra is ellátjuk Microsoft szoftverfrissítésekkel a Huawei eszközök használóit."

További részletekkel nem szolgált a szoftvergyártó, a felhasználók mindenesetre fellélegezhetnek, hogy nem marad számítógépükön javítatlan sérülékenység, ami a hackerek szabad prédájává tenné őket.

Az Intel ugyancsak megerősítette a PC Worldnek, hogy ellátja biztonsági frissítésekkel és vezérlőkkel az Intel lapkái köré épülő Huawei PC-ket, így azok tulajdonosainak nem kell aggódniuk az alaplapok (processzorok, firmware-ek, UEFI/BIOS) sérülékenységei miatt sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.