Hirdetés
. Hirdetés

Nő a menedzsmentszoftver-piac

|

Csaknem húsz százalékos növekedés várható az IT menedzsment szoftverek piacán az idei évben - derül ki a Forrester legfrissebb jelentéséből.

Hirdetés

A Forrester kutatása szerint az idén is jelentős mértékben, a tavalyi 15,6 milliárd dollárról várhatóan 18,6 milliárd dollárra bővül az IT menedzsment szoftverpiac. A négy meghatározó szereplő 2008-ban is a BMC, a CA, a HP és az IBM lesznek. A piac meghatározó trendje az IT folyamatautomatizálási technológiák széleskörű adaptálása lesz a teljes IT menedzsmentszoftver-piaci spektrumban. A felhasználókat leginkább az hajtja majd a beruházások felé, az üzemeltetési költségeket kénytelenek lesznek tovább csökkenteni, miközben a versenyelőnyt még jobb szolgáltatások révén kell majd megtartaniuk.

A Forrester jelentésében arra fel az IT menedzsmentszoftver-gyártók figyelmét, hogy a marketingben a vásárlók beruházási igényeire kell hangsúlyt helyezniük a trendi hívószavak helyett. A szállítóknak azt is fel kell ismerniük, hogy a piac egyre inkább négy különálló részre osztja őket a stratégiájuk alapján, és ennek megfelelő pozíciót érdemes elfoglalniuk a piaci értékláncban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.