Hirdetés
. Hirdetés

Rossz hír androidosoknak

|

Egy friss amerikai felmérésben a Google operációs rendszerének vonzereje messze elmaradt az iPhone-é mögött.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple újabb győzelmet könyvelhet el az Android felett, mert egy friss felmérés szerint az amerikaiak többségét jobban izgatja az iPhone, mint a Google operációs rendszere.

A felmérésben másfél ezer ember kérdeztek meg arról, hogy iPhone-t vagy androidos eszközt akar-e következő mobiljának.

Csak a megkérdezettek 15 százaléka válaszolt úgy, hogy két hónapon belül új okostelefont akar venni, viszont 67 százalékuk szerint a következő mobiljuk iPhone lesz.

A korábbi felmérésekben az iPhone vásárlása iránti kedv 60 százalék volt, vagyis az utóbbi időben nőtt a márka csábereje.

A felmérés szerint az Apple a márkahűség terén is erős, mert az iPhone  tulajdonosok átlagban 2,6 Apple gyártotta eszközt (Macet, iPadet, Apple Watchot, AirPodot) birtokolnak.

A kutatás fontos tanúsága, hogy lassul a mobilok csereciklusa, ugyanakkor az iPhone továbbra is szilárd fogyasztói bázisra támaszkodhat, nem kis részben annak köszönhetően, hogy újabb termékeivel, így az Apple Watch-csal és az Apple Musichoz hasonló szolgáltatásokkal igen ügyesen építi fel ökoszisztémáját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.