Hirdetés
. Hirdetés

Semmit sem tudó butatelefon

|

A világ eddig készült legkevésbé fejlett mobilja még annál is ostobább, mint elődje.

Hirdetés

Tiltakozásul a megállíthatatlanul terjedő okostelefon őrület és a mobilfüggő életmód ellen, minden korábbinál butább telefont "fejlesztett ki" a NoPhone nevű cég, amely projektjéhez 130 támogatótól 1239 dollárt tudott összegyűjteni a Kickstarteren. Az eredeti NoPhone-nál is sokkal butább továbbfejlesztésen nincs gomb, kijelző, 5 dollárba kerül, és már előrendelhető az interneten novemberi szállítással. Vonzó funkciói között a felhasználó figyelmének megtartását és több barátot ad meg a gyártó. Az iPhone 5 méretű NoPhone ZERO-ra nem vállalnak garanciát, és egyáltalán nem arra szánják, hogy valamire is lehessen használni.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.