Hirdetés
. Hirdetés

Stretch: konferencia, ahol a legjobbaktól tanulhatsz, és igazi vezetővé válhatsz

|

Mitől lesz valakiből jó menedzser? Miért fontos, hogy egy vezető rendszeresen kapcsolatban maradjon az alkalmazottakkal és ne csak akkor lépjen közbe, ha gond van? Mitől kerül valaki egy csoport élére? Vajon vezetőnek feltétlen születni kell, vagy ez megtanulható?

Hirdetés

A nemzetközi előadókat felvonultató Stretch vezető és menedzser konferencia segít abban, hogy vezetőként fejlődjünk. Hogy olyan modern szervezeteket hozzunk létre, ami motiválja a benne dolgozó Y generációt.

Hogy a legjobbaktól tanulhassunk, az angol nyelvű konferencián többek között előad Andrew Stellman (Beautiful teams könyv írója), Dario Nardi (Neuroscience of Personality szerzője), és Michael Lopp, aki olyan cégeknél volt vezető beosztásban, mint a Borland, Netscape vagy az Apple. A teljes előadói lista a konferencia weboldalán tekinthető meg.

A Prezi és a Ustream azért szervezte a Stretchet, mert hiszik, hogy az itt megszerezhető tudás nem hiányozhat egy modern menedzser tárházából. A Stretch egy olyan konferencia, amire érdemes odafigyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.