Hirdetés
. Hirdetés

Törökországba távozik a Nokia magyarországi ügyvezetője

|

Imfred de Yong, a Nokia Magyarország ügyvezető igazgatója május elsejétől a Nokia török leányvállalatának az igazgatási feladatait is átveszi.

Hirdetés

A Nokia Magyarország élére 2001-ben érkezett szakember a magyar vállalat vezetését is ellátja mindaddíg, míg meg nem találják utódát, de többnyire a török cég vezetésére összpontosít.

Imfred de Yong a Nokia Magyarország ügyvezető igazgatójaként utoljára a multimédia számítógépnek kikiáltott Nokia N sorozat legújabb tagjait, az N73-ast és az N93-as 3G-s készülékeket mutatta be. Mind a két készüléket fotózásra optimalizálták, és Carl Zeiss optikával szerelték fel. Az N90-es alapjaira épült, kinyitható N93-as sokoldalúan beállítható, és a sajtóbejelentés szerint 3,2 megapixeles kamerájával DVD minőségű felvételek készíthetőek. A telefonhoz gyárilag mellékelnek egy kábelt, amivel tévéhez lehet csatlakoztatni, így a képeket, DVD felvételeket tévén is meg lehet nézni.
A két telefont júliusra ígérik, az N93-as nem támogatott ára 550 euró, az N73-as árát nem árulták el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.