Hirdetés
. Hirdetés

Új elnökségi tagok a JVSZ-nél

|

2013. május 23-án tartotta 27. éves Közgyűlését a Joint Venture Szövetség.

Hirdetés

Chris Mattheisen a Joint Venture Szövetség elnöke, a Magyar Telekom vezérigazgatója a Szövetség éves közgyűlése beszámolójában hangsúlyozta: a JVSZ tudásával, kapcsolatrendszerével, elismertségével összekötő szerepet tölt be, híd a kis- és középvállalkozások, valamint a nagy vállalatok között és a közös érdekek érvényesítése mentén kamatoztatja szakmai tudását.



Chris Mattheisen beszámolójában összegezte az elmúlt év tapasztalatait: a tagság érdekeinek képviselete, a releváns döntéshozók megszólítása éppolyan fontos, mint a tagvállalatok versenyképességének növelése, vagy a Szövetség tájékoztatási funkciója. Kiemelt jelentőségű a hosszú távú gazdasági és társadalmi érdekek megfogalmazása, a közélet tisztasága, az átláthatóság.

A JVSZ által kidolgozott tézisek pedig egyaránt határozott kiindulási pontot jelentenek úgy a Szövetségnek, ahogy a kormánynak is, hiszen a célok közösek: a vállalatok egészséges egyensúlyára alapozott erős hazai gazdaság. Szendrey Silvia ügyvezető igazgató kiemelte a Szövetség tagságával járó előnyöket: a hatékony érdekérvényesítés, üzleti kapcsolatépítés, fokozott információáramlás. A Szövetség három új elnökségi tagot választott: Dr. Deák Imre, vezérigazgató, Danubius Hotels, Dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán, Baker&McKenzie Ügyvédi Iroda, Jakab Roland, vezérigazgató-helyettes, Ericsson Magyarország. Az Etikus Üzleti Magatartás Bizottsága tagjául megválasztották Péter Adriennt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.