Hirdetés
. Hirdetés

Újabb bejelentést tett az EPAM Oroszországgal kapcsolatban

|

A vállalat határozottan elítéli az orosz agressziót.

Hirdetés

Az EPAM teljesen beszünteti tevékenységét Oroszországban. Az oroszországi tevékenységek teljes megszüntetésével kapcsolatos folyamatok fokozatosan zajlanak majd a következő három hónap során, és megfelelnek minden jogi követelménynek. Az EPAM oroszországi üzletágának bezárásának kezdetét szintén március 4-én jelentették be, az EPAM azon bejelentésével egy időben, miszerint a vállalat megszünteti az országbeli ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásokat.

A vállalat határozottan elítéli az orosz agressziót. Az Ukrajna elleni háború szörnyű tragédia az ukrán nép, a világ és az EPAM szakemberei számára.

Hirdetés

Jelenleg az EPAM szakemberei, ügyfelei és partnerei együtt dolgoznak azon, bárhol is legyen rájuk szükség, hogy a lehető legnagyobb támogatást nyújtsák Ukrajnának és az ukrán népnek.

Mint ismeretes, a Fejes Balázs (Fathom Technologies) révén magyar gyökerekkel is rendelkező EPAM Systems - Ukrajna egyik legnagyobb technológiai munkaadója volt, a háború legelején kimenekítette dolgozóit a vérengzés torkából.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.