Hirdetés
. Hirdetés

A bosszú jelszavai

|

Internetes jelszavainak megváltoztatásával vett revansot korábbi élettársán egy férfi.

Hirdetés

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást 2013. szeptember 17-én ismeretlen tettes ellen.

Hirdetés

A feljelentő kiskunfélegyházi nő szerint ismeretlen személy 2013. augusztus 1. és szeptember 16. közötti időben jogosulatlanul belépett elektronikus postafiókjába, valamint az egyik közösségi oldalon regisztrált fiókjába. Az elkövető a sértett tudta és beleegyezése nélkül mindkét internetes belépési jelszavát megváltoztatta, ezzel hozzáférhetetlenné tette számára a két információs rendszer használatát.

A nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves kiskunfélegyházi lakost, aki a nő korábbi élettársa volt. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy megharagudott volt élettársára, és bosszúból változtatta meg a jelszavakat.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást 2013. november 11-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.