Hirdetés
. Hirdetés

A legveszélyesebb celebek

|

Lily Collins vezeti a McAfee listáját.

Hirdetés

A McAfee minden évben kiadja azon hírességek listáját, melyen azon celebeket gyűjtik össze, akikre rákeresve jó eséllyel valamilyen malware-el, vírussal vagy egyéb kártékony programmal fertőzött weboldalra keveredhet az ember.

Hirdetés

Az idei lista élén Lily Collins áll, a színésznő nevével fémjelzett oldalak mintegy 15 százaléka volt fertőzött. Második helyen Avril Lavigne (12,7), a harmadikon Sandra Bullock (10,8) áll. A Top 10-be a férfiak körül egyedül a Mad Men sztárja, Jon Hamm fért be, még Justin Timberlake is csak a 12. helyet kaparintotta meg. A Paris Hilton, Lindsay Lohan és Britney Spears által kikövezett úton egyre előrébb haladó Miley Cyrus csak a 20. helyen tanyázik.

A McAfee azt javasolja, akik nem csak hírességek után kutakodnak egész nap, azok is tegyenek meg mindent a számítógépük biztonságban tartásáért. Érdemes óvakodni minden olyan weboldaltól, ami ingyenes dolgokat kínál, és oda kell figyelni a helyesírásra is, hiszen már egy betű eltérés is fertőzött weboldalhoz vezethet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.