Hirdetés
. Hirdetés

A magánélet védelmére fókuszál a Kaspersky Lab

|

A biztonsági cég többplatformos megoldásának legújabb változata az otthoni felhasználókat hivatott megóvni az online veszélyektől.

Hirdetés

Szeptember 22-től lesz Magyarországon elérhető a Kaspersky Internet Security - multi-device 2016 biztonsági csomag, amelyet kifejezetten az otthoni felhasználók legfontosabb értékeinek: magánéletének, adatainak, identitásának, pénzének és informatikai eszközeinek védelmére fejlesztettek ki. A Windows, OS X és Android alapú berendezéseket egyaránt megvédő program Private Browsing funkciója eltávolítja a közösségi oldalak, a reklámok és az elemző cégek által a felhasználók böngészési tevékenységéről, tartózkodási helyéről és keresési előzményeiről összegyűjteni kívánt adatokat az internetforgalomból, és jelenti az összes blokkolt információkérést egy erre a célra kifejlesztett plugin segítségével, amely a Firefoxhoz, az Internet Explorerhez és a Chrome-hoz érhető el.


A Change Control funkció minden olyan folyamatot észlel, amely megpróbál változtatásokat végrehajtani a rendszerben, beszámol róluk a felhasználónak, és kéri az eljárás engedélyezését vagy a blokkolás elrendelését. A frissített Privacy Cleaner eszköz segít eltüntetni a felhasználói tevékenység minden nyomát a windowsos számítógépekről, beleértve a böngészési előzményeket, a legutóbb megnyitott dokumentumok listáját és hasonlókat. A Webcam Protection funkció pedig megakadályozza a webkamera képének eltérítését, értesíti a felhasználót, ha legitim alkalmazás ad erre engedélyt, és megadja a lehetőséget, hogy teljesen blokkolja a kamerához való hozzáférést.

Hirdetés

A Kaspersky Lab otthoni felhasználóknak készült vezető terméke ingyenes, automatikus frissítéseket kínál, és bárhonnan felügyelhető távolról a My Kaspersky fiók segítségével

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.