Hirdetés
. Hirdetés

A WikiLeaks ledobja az atombombát Hillary Clintonra?

|

Azzal fenyegetőznek, hogy a választásig hetente hoznak nyilvánossága leleplező dokumentumokat.

Hirdetés

A WikiLeaks azt ígéri, hogy az amerikai elnökválasztásra vonatkozó titkos dokumentumokat fog nyilvánosságra hozni. A kérdés ezek után még inkább aktuális: valóban orosz hekkerek látják el információval a kiszivárogtató webhelyet?

A site hetente kíván dokumentumokat publikálni a választással, a fegyverkezéssel, a Google-lal és a tömeges megfigyelésekkel kapcsolatban, jelentette be a hely alapítója, Julian Assange egy sajtókonferencián.  Assenge szerint az anyagok sokat elmondanak majd az amerikai politikát formáló hatalmi tényezőkről, azt viszont tagadta, hogy kifejezetten Hillary Clinton választási esélyeit akarnák rontani.

Kiberbiztonsági szakértők szerint a hackerek a kiszivárogtatásokkal megpróbálják formálni az elnökválasztás médiatalálását. Erre az elmúlt hónapokban már több példa akadt: Hillary Clinton és a demokraták számára kellemetlen leveleket és dokumentumokat hoztak nyilvánosságra, melyek forrását nem fedték fel, de a titkosszolgálatok, és maga Hillary Clinton is az oroszok kezét látta az ügyben. Assange szerint erre nincs semmi bizonyíték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.