Hirdetés
. Hirdetés

Ahol imádják a Windows 10-et

|

Az amerikai védelmi minisztérium tömegesen állítja át számítógépeit az új operációs rendszerre.

Hirdetés

A Microsofttal kötött megállapodás keretében már sok PC-re telepítették a Windows 10-et. A FedTechmagazine-nek nyilatkozó Randall Convay, a védelmi minisztérium helyettes informatikai vezetője az áttérés egyik legfőbb oka az operációs rendszer által kínált biztonsági funkciók voltak, mivel a szervezet számára fontos, hogy a lehető leghatékonyabban megvédjék a végfelhasználók számítógépét. Arra szintén megoldást nyújt az átállás, hogy csökkentsék a minisztériumban használt Windows-verziók számát. A Pentagon informatikusai elégedettek a Windows 10 gyorsaságával is, mivel tapasztalataik szerint 30 százalékkal gyorsabban töltődik be, mint elődei, és az alkalmazások ugyancsak fürgébben működnek alatta.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.