Hirdetés
. Hirdetés

Androidon is elérhető az Opera ingyenes VPN-je

|

Immár a legnépszerűbb mobil operációs rendszert futtató okostelefonokon és tableteken is használható a virtuális magánhálózat szolgáltatás.

Hirdetés

Az Opera böngészőfejlesztő bejelentése szerint a vállalat ingyenes mobil VPN (virtuális magánhálózat) appja elérhető az Androidhoz, és letölthető a hivatalos Google Play áruházból. Az új mobilalkalmazás hasonló a májusban kiadott iOS-változathoz. Új funkciókat is tartalmaz, egy wi-fi hálózati biztonsági tesztet és a nyomkövetők blokkolását. A szolgáltatást használók öt országbeli - Egyesült Államok, Kanada, Németország, Szingapúr és Hollandia - virtuális szerverek közül választhatnak, amelyek révén biztonságosan internetezhetnek a nem titkosított forgalmú nyilvános wi-fi hotspotokon keresztül.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.