Hirdetés
. Hirdetés

Az Intel végre kivajúdta a stabil javítást a Spectre sebezhetőségre

|

De csak a Skylake alapú processzorokhoz. A Broadwell és Haswell rendszerek még még mindig várnak a javításra.

Hirdetés

Hirdetés

Két héttel azután, hogy az Intel azt tanácsolta a felhasználóknak, vigyázzanak a Spectre és Meltdown javításokkal, mert instabillá teszik a rendszert, a cég bejelentette, hogy új kódokat szállított PC-s partnereinek, amelyek megoldják a korábbi, hibás foltok fogyatékosságait.

A javításoknak azonban csak azok a felhasználók örülhetnek, akiknek a gépében Skylake alapú Core vagy Core m processzort fut.

Január 22-án az Intel bejelentette, hogy már teszteli a Haswell és Broadwell PCs-k javításait,  de a végső kódokat még nem juttatta el a partnerekhez, és nem árulta el, a foltok mikorra készülnek el,

A lapkagyártó most azt közölte, hogy kiadták OEM és ipari partnereiknek a Skylake alapú platformhoz az új mikrokódos javítás végleges változatát, és a közeli napokban további platformok következnek. Ezen kívül folytatják a bétaváltozatú mikrokód-frissítések kiadását is, hogy vásárlóik és partnereik beszállhassanak a tesztelésbe.

A felhasználók számára a javítások az OEM firmware-frissítésekkel válnak hozzáférhetővé.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.