Hirdetés
. Hirdetés

Azonnal frissítse a Windows 10-et!

|

Rendkívül biztonsági javítást adott ki a Microsoft az operációs rendszerhez egy súlyos sebezhetőség megszüntetésére.

Hirdetés

Hirdetés

Az eheti frissítőkeddet követően rendkívüli biztonsági javítást adott ki a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer 1903-as és 1909-es kiadásához (a 32 bites, 64 bites és ARM64-es verziókhoz egyaránt), valamint a Windows Server 1903-as és 1909-es változatához az SMBv3 fájlmegosztó szolgáltatás súlyos sérülékenységének kijavítására, amely lehetővé teszi a támadók számára rosszindulatú kód futtatását.

A javítás elmulasztása nagy veszélynek teszi ki a számítógépet, mivel a SMB biztonsági réseket hagyományosan zsarolóprogram támadásokhoz használják a hackerek.

A KB4551762 jelű biztonsági folt a Windows Update-en keresztül telepítődik, illetve kezdeményezhető a telepítése a Frisstések keresése gombra való kattintással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.