Hirdetés
. Hirdetés

Bajban a kkv-k

|

A kis- és középvállalatok jelentik a legnagyobb rizikót az IT-biztonság terén, így nem meglepő, hogy a számítógépes bűnözők is egyre inkább őket támadják, hogy rajtuk keresztül eljussanak a nagyobb vállalatokig, állítják a G DATA szakértői.

Hirdetés

Hirdetés

Eddy Willems biztonsági szakértő szerint 2020-ban új fenyegetést jelent, hogy a bűnözők gépi tanulási algoritmusokkal automatizálják támadásaikat. Ugyanakkor fáradhatatlanul keresik azokat a sérülékenységeket, melyek segítségével bejuthatnak a vállalati infrastruktúrába. A szakértő a régi, elavult hardverek kidobását javasolja a nagyvállalatoknak és a kkv-knak egyaránt, mert a bűnözők a leggyengébb láncszemet célozzák meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.