Hirdetés
. Hirdetés

Ezek a legjobb vírusölők Windows 10-re

|

A listát fizetős programok vezetik, de a Microsoft ingyenes Windows Defendere alig marad el tőlük.

Hirdetés

Hirdetés

Az AV-TEST legújabb kutatása a Windows 10 alatt futtatható fontosabb vírusellenes programokat vette górcső alá.

Az aligha meglepetés, hogy a lista élén olyan szoftverek állnak, mint a Kaspersky, a McAfee és a Bitdefender Internet Security-je, az viszont figyelemre méltó, hogy a VIPRE Advanced Security és az Avira Antivirus Pro szintén a legmagasabb osztályzatot kapta.

A Windows 10 felhasználók számára a legjobb hír az, hogy az operációs rendszer beépített vírusellenes megoldása igen jól teljesített a tesztben. A Windows Defender a megszerezhető 18 pontból 17,5-et gyűjtött, és a védelem, illetve a használhatóság terén egyránt hibátlanul teljesített, csak a teljesítmény kategóriájában hullatott el fél pontot.

A Microsoft folyamatosan fejleszti a Windows Defendert, és bár volt idő, amikor a külső vírusellenes programok uralták a Windows rendszereket, ez a helyzet mostanra megváltozott. A Windows Defender ma már nem csupán megbízható védelmi szoftver, de kifejezetten ajánlott választás sok Windows 10 felhasználó számára.

Ráadásul ingyen van!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.