Hirdetés
. Hirdetés

Fontos kiegészítő a Chrome böngészőhöz

|

A ZoneAlarm Web Secure Free egy Chrome bővítmény, amely ingyenesen kínál alapvető fontosságú biztonsági eszközöket, így számos fenyegetéssel szemben védi a felhasználókat internetezés közben.

Hirdetés

Hirdetés

A megoldás telepítésével a ZoneAlarm Safe Search lesz az alapértelmezett keresőmotor, ami a Check Point ThreatCloud adatbázist használja. Folyamatosan frissített, az egész világból összegyűjtött fenyegetésekkel kapcsolatos információkra támaszkodva keresi a találatokat és annak alapján osztályozza őket, hogy milyen potenciális fenyegetést jelenthetnek. 

Ugyanakkor a ZoneAlarm Web Secure Free megoldása a ZoneAlarm Zero-Phishing technológiája alkalmazásával védi a felhasználók személyi adatait az adathalászokkal szemben. Ez a technológia ellenőriz minden egyes weboldalt mielőtt a felhasználónak megengedné, hogy az bármilyen személyes adatot megadjon, valamint figyelmezteti őket, ha bármilyen, a személyes adatok lopására irányuló támadás érné őket.

Mindezeken túl, a ZoneAlarm Threat Extraction technológiájának köszönhetően a felhasználók biztonságosan letölthetik az emailben kapott, vagy webről letöltött dokumentumokat. A Threat Extraction pillanatok alatt, automatikusan eltávolítja a gyanús vagy kártékony kódokat a dokumentumokból, így a felhasználó tevékenységének megzavarása nélkül biztosítja a kapott fájlok tisztaságát. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.