Hirdetés
. Hirdetés

Hasznos kiegészítő a Chrome-böngészőhöz

|

Fontos a fokozott védelem a járvány idején, mivel a vírussal foglalkozó weboldalak 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel rosszindulatúak, mint a többi webhely.

Hirdetés

Hirdetés

Egy új kiegészítőt adott ki a Check Point a Chrome-böngészőhöz: a ZoneAlarm Web Secure Free védelmet kínál a felhasználóknak az adathalászati támadások, a rosszindulatú letöltések és a veszélyes webhelyek ellen.

Ha telepítjük a bővítményt, a ZoneAlarm Safe Search lesz a böngészőben az alapértelmezésbeli keresőmotor, amely a Check Point-féle ThreatCloud naprakész fennyegetettség adatbázist használja a veszélyek kiszűrésére.

A bővítmény a ZoneAlarm Zero-Phishing technológiával véd a bejelentkezési adatok ellopására irányuló adathalászati próbálkozásoktól. A technológia minden weboldalt átvizsgál, amelyeken a felhasználók személyes információkat készülnek megadni.

Különösen fontos a fokozott védelem a koronavírus-járvány idején, mivel a Check Point adatai szerint a vírussal foglalkozó weboldalak 50 százalékkal nagyobb valószínűséggel rosszindulatúak, mint a többi webhely.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.