Hirdetés
. Hirdetés

Hivatalosan is kinyírja régi böngészőit a Microsoft

|

Az Internet Explorer 11-es változata lesz az egyetlen, amelyet a szoftvergyártó látni szeretne a windowsos PC-ken (no meg az Edge-et a Windows 10 alatt).

Hirdetés

Jövő hét keddtől a Microsoft hivatalosan is nyugdíjba küldi az Internet Explorer 8-as, 9-es és 10-es verzióját a Windows operációs rendszer legtöbb változata alatt, itt az ideje tehát frissíteni a programot. A böngésző egyetlen támogatott kiadása az Internet Explorer 11 lesz a Windows 7-et, Windows 8.1-et és Windows 10-et futtató számítógépeken. Kivételt képeznek majd a még mindig a Windows Vistát használók, akik kitarthatnak az Internet Explorer 9 mellett. Egyébiránt a nem túl népszerű Vista általános támogatása már korábban véget ért, jelenleg a kiterjesztett támogatási fázisban van az operációs rendszer, ami 2017 áprilisáig tart. Ezt követően a Vista támogatása is teljesen megszűnik, úgy mint a Windows XP-é.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.