Hirdetés
. Hirdetés

Meghekkelték egy szauna öltözőjének biztonsági kameráit

|

Hét holland kézilabdásnőről kerültek ki a webre kényes videók.

Hirdetés

Hirdetés

Hekkereknek sikerült hozzáférniük egy holland szauna öltözőjének biztonsági kamera-felvételeihez, és a lopott videókat közreadták a weben. Az eset még decemberben történt, de csak most került napvilágra.

Bár merőben szokatlan, hogy ilyen helyeket kamerával lássanak el, itt mégis működtek ilyen eszközök. Elvileg a bűnözők nem is akartak mást, mint a törvényellenes gyakorlat megszüntetését. Egy fotót küldtek a tulajnak, amely a biztonsági kamera videófelvételéről származott, és azt követelték, hogy azonnal távolítsák el a kamerákat, különben két héten belül közzéteszik a videókat.

A kamerákat azonnal ki is kapcsolták, ám a felvételek mégis megjelentek a weben. Hét nő látható rajtuk, valamennyien kézilabdások, és van, amelyik teljesen meztelen.

Nem tudni, hogyan sikerült a bűnözőknek behatolni a hálózatba, és milyen módon tudták ellopni a felvételeket. De annyit legalább elértek az akcióval, hogy a kamerákat a törvényi előírásoknak megfelelően eltávolították a szauna öltözőjéből, ahol semmi keresnivalójuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.