Hirdetés
. Hirdetés

Megtámadták a Microsoftot

|

A szoftvergyártó óriás email-szolgáltatásait használók adatai kerültek illetéktelen kezekbe.

Hirdetés

Hirdetés

Hackertámadás és adatlopás áldozata lett a Microsoft, a hackerek hozzáfértek egyes Outlook, Hotmail és MSN.com felhasználók adataihoz. A szoftvergyártó levélben értesítette az incidensről az érintetteket.

A kiberbűnözők által megszerzett információk email-címek, mappanevek, emailek tárgyadatai és az érintett felhasználók kontaktjainak email-címei voltak, a jogosulatlan hozzáférés 2019. január 1. és 2019 március 28. között történt. A levelek tartalma és mellékletei, valmaint a fiókok jelszavai nem kerültek illetéktelen kezekbe. A Microsoft nem közölte, hogy a hackerek hogyan tudtak hozzáférni a szolgáltatásokhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.