Hirdetés
. Hirdetés

Meztelen képeket lophattak Kylie Jennerről

|

A celeb Snapchat fiókját törték fel a hackerek, akik egyelőre csak fenyegetőznek a fotók közzétételével.

Hirdetés

Pár nappal azután, hogy a neten megjelentek a "Modern család" szexi csillagának, Sarah Hylandnak a meztelen képei, úgy tűnik, újabb híresség lett a hackerek áldozata.  Lehet, hogy új résszel folytatódik a 2014-es,  "Fappaning" néven elhíresült aktfotós botránysorozat?

Július 23-én Kylie Jenner Snapchat fiókját hackelték meg, és a támadó azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a celeb meztelen képeit.

A 19 éves híresség Snapchat oldalán olyan üzenetek jelentek meg, amelyek Jenner pikáns fotóival kecsegtették a híresség követőit. Ugyanakkor nem tudni, hogy a hackernek valóban birtokában vannak-e a szaftos felvételek, vagy csak blöffölt.

Ha csakugyan sikerült megcsapolni a fiók tartalmát, az egy gyenge jelszó, vagy egy ügyes adathalász akció révén történhetett, a hackelés ugyanis az elkövetés módját tekintve nem mutat rokonságot a 2014-es Fappening esettel, melynek elkövetőjét 2016 végén másfél év börtönre ítélték.

Kylie Jenner egyelőre nem adott ki közleményt, és a beígért fotók is váratnak magukra.

Hirdetés

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.