Hirdetés
. Hirdetés

Minden korábbinál több hirdetést blokkolt tavaly a Google

|

Egyre több a hamisított vagy illegális termékeket reklámozó hirdetés.

Hirdetés

A keresőkirály 2015-ben 780 millió rossz hirdetést blokkolt, ami 49 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Arról viszont nincs információnk, hogy hány illegális reklám kerülte a szűrésükkel foglalkozó, 1000-nél is több Google-alkalmazott figyelmét, mint ahogy arról sem, hogy a rossz reklámokat terjesztők közül hány költözött át más hirdetési hálózatokra, amelyeknél kevésbé hatékony a szűrési rendszer. A Google definíciója szerint rossz hirdetésnek számítanak az illegális gyógyszereket, hatástalan fogyasztószereket és hamísított termékeket árusító reklámok, valamint azok, amelyek adathalászatot folytatnak, nem kívánatos szoftverek letöltését kényszerítik ki, valamint operációs rendszer üzeneteknek álcázzák magukat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.