Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon hasznos adatvédelmi funkció jön a Firefoxba

|

Segít megvédeni az email-címeket a spamelőktől a Private Relay.

Hirdetés

Hirdetés

Hírek szerint a Firefox böngészőt fejlesztő Mozilla a Private Relay nevű szolgáltatáson dolgozik, amely álcímeket hoz létre a felhasználó valódi email-címének elrejtésére a hirdetők és spamelők kiváncsi szemei elől, amikor online űrlapok kitöltésére kerül sor. A várhatóan még az idén megjelenő új funkció tesztelése jelenleg folyik,

A Private Relay-t a tervek szerint egy Firefox-kiegészítő formájában adhatjuk majd hozzá a böngészőhöz, és segítségével egyetlen kattintással hozhatunk létre egyedi emai-címet az eredeti elfedésére, például amikor egy weboldalon előfizetünk egy szolgáltatásra vagy hírlevélre.

A Mozilla aztán átirányítja az erre a címre beérkező elektronikus leveleket a valódi postaládánkba.Ha sok kéretlen levél érkezik a fedőcímre, egyszerűen törölhetjük azt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.