Hirdetés
. Hirdetés

One to Manage them all - győzze le a digitalizációs kockázatokat!

|

A transzformációval és felhő alapú szolgáltatások vállalati környezetbe való integrálásával számos kihívással küzd az IT-osztály. Győződjön meg a saját szemével arról, hogy az AD360 segítségével hogyan győzheti le az akadályokat!

Hirdetés

A belső támadások elleni védelem nem valósulhat meg hatékony központi jogosultság- és felhasználókezelés (IAM) nélkül. A megfelelő rendszer bevezetésével könnyen kialakíthatók és fenntarthatók a szükséges felhasználói jogosultságok és hozzáférések, valamint azonnal észlelhetők a bekövetkezett változások. Az AD360 egy ilyen, erőteljes integrált megoldás az identitás- és erőforrás-hozzáférés-kezeléshez, a biztonsági betartatáshoz és a megfelelőséghez.

Vegyen részt 2024. február 27-én az AD360-ról szóló webináriumon, és ismerje meg a ManageEngine Active Directory termékcsoport lehetőségeit! Ne habozzon és regisztráljon ingyenesen!

A webinárium során Borbély Bence és Orosz-Rizák Gergely mutatják be az egyes ActiveDirectory eszközök legfontosabb funkcióit. Megmutatják azokat a konkrét kihívásokat, amelyekkel szembesülhet, és bemutatják, hogyan lehet ezeket megoldani AD-megoldások segítségével.

Nézze meg a webinár részletes programját >>>

Miért érdemes az AD360-at választani?

Az AD360 jogosultság- és hozzáféréskezelési (IAM) megoldáscsomagnak több előnye is van:
- Moduláris, azaz több olyan komponenssel rendelkezik, amelyek számtalan IAM-igényről gondoskodnak, a hétköznapi feladatok automatizálásától, mint például a felhasználói életciklus-kezelés, egészen az erős hitelesítési mechanizmusok megvalósításáig.
- Egyszerű és áttekinthető konzolja révén könnyen kezelhetők és védhetők a Windows Active Directory (AD), Exchange Server és Microsoft 365 környezetek.
- Gondoskodik az Identity Governance and Administration (IGA) igényekről, ami az identitás adminisztrációra, a hozzáférés-vezérlésre és a szerepkör alapú hozzáféréskezelésre fókuszál, valamint a kritikus adatok biztonsági mentésével és helyreállításával biztosítja az üzletmenet folytonosságát.

Minden olyan szervezetnek, amely komolyan gondolja a jogosultság- és hozzáféréskezelést, be kell vezetnie annak kulcsfontosságú folyamatait. Az AD360 azonban még az IAM alapvető komponensein is túlmutat, ezáltal olyan keretrendszerek megvalósításához kínál funkciókat, mint a Zero Trust és a hibrid felhőfelügyelet.

Miben segíthet az AD360?

Identitás- és életciklus-kezelés
Nincs több informatikai fennakadás az olyan fáradságos rutinok automatizálásával, mint a munkaerő be- és kiléptetés vagy a jelszó-visszaállítás. Az önkiszolgálási és delegálási funkciók révén a felhasználók maguk intézhetik az on-prem és a felhőalapú alkalmazások esetén egyaránt a jelszavak megváltoztatását, amely révén felszabadul az üzemeltetői kapacitás.

Privilegizált hozzáférés-kezelés (PAM)
Lehetővé teszi a kiemelt jogosultságokkal rendelkező és privilegizált fiókok, folyamatok és rendszerek kezelését és ellenőrzését az IT-környezet teljes területén. Nyomon követi a kiemelt jogosultsággal rendelkező fiókokat, a privilegizált felhasználói hozzáféréseket, valós idejű munkamenet-felügyelettel és anomália-detektálással. Hatékonyan csökkentheti az állandó jogosultságok és privilegizált fiókok számának túlburjánzását.

Hibridfelhőkezelés
Biztosítja a hibrid felhő infrastruktúrát, figyeli a hálózati forgalmat, részletes átláthatóságot ad az offline-online környezetben, lehetővé teszi a platformok közötti kockázati profilok létrehozását és az erőforrásokhoz való adaptív hozzáférést szigorú kontextuális hitelesítéssel.

Megfelelőségkezelés
Stresszmentes jogszabályi megfelelést ad az érzékeny információk és azok megosztásának teljes ellenőrzésével, melynek segítségével könnyen kiépíthető és fenntartható egy erős kiberbiztonsági keretrendszer az adatvédelmi előírások követelményeinek megfelelése érdekében.

Zéró bizalom megvalósítása
Ellenőriz minden felhasználót, alkalmazottat, vállalkozót és végpontot a bizalom megteremtése előtt viselkedésalapú biztonsági elemzésekkel. Segítségével megalapozott döntéseket hozhat az adatokkal, emberekkel, eszközökkel, munkaterhelésekkel és hálózatokkal kapcsolatban. Lehetővé teszi az egyszeri bejelentkezést (SSO) a vállalati erőforrásokhoz való gyors és biztonságos hozzáférés érdekében, valamint megvalósítja a biztonság megerősítése a többfaktoros hitelesítést (MFA).

A Gartner 15 funkciót tart kritikusnak egy IAM-megoldás esetében, ezek közül mindegyiket megvalósíthatja az AD360 segítségével, ha kíváncsi a részletekre, regisztráljon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.