Hirdetés
. Hirdetés

Őrző-védő bajnok lesz az új Firefox

|

A Mozilla böngészőjének új változata az adatbiztonság terén erősít.

Hirdetés

Hirdetés

Március második hetében jelenik meg a Firefox böngésző 59. változata, amelyet új védelmi és adatbiztonsági szolgáltatásokkal erősít a Mozilla.

A Firefox már ma is az egyik legbiztonságosabb böngésző, de a Mozilla azt szeretné, ha még hatékonyabban védené felhasználóit. Ezért a böngésző új változata olyan beállításokat kínál, amelyek megakadályozzák, hogy a tolakodó  webhelyek hozzáférjenek a kamerához, a mikrofonhoz, vagy a felhasználói hely adataihoz.

A beállítások paneljén a a biztonsági szekcióban az Engedélyek rész már most beállíthatjuk, mely helyek férhetnek hozzá ezekhez az adatokhoz és erőforrásokhoz. Az új Firefox azonban azt is megengedi, hogy blokkoljuk az új hozzáférési igényeket, így a tolakodó webhelyek nem fognak az állandó kéréseikkel zaklatni (és megtörni) minket.

Egy másik érdekes újdonság az, hogy a megjelenés előtt álló Firefox 59-ban alapértelmezésben az összes keresési javaslat az előzmények előtt jelenik meg az egyesített keresősávban. Ezt az alapértelmezést a Beállításokban módosíthatjuk.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.