Hirdetés
. Hirdetés

Rejtélyes SD kártya buktatott le egy brutális gyilkost

|

A kártyán képek és videók voltak egy emberölésről.

Hirdetés

Hirdetés
Egy SD kártya, amit az alaszkai Anchorage egyik utcáján találtak, egy emberölési ügy gyanúsítottjának letartóztatásához vezetett.

A "Gyilkosság a Marriottban " címkét viselő kártya 39 képet és 12 videót tartalmazott egy hotelben elkövetett brutális támadásról. A hatóságok szerint a videón szereplő nő ugyanaz a személy, akit október 2-án találtak Anhcorage délkeleti részén, két utca találkozásától nem messze.

A kártyán talált fotók és videók segítségével a rendőrségnek sikerült összeraknia és időrendbe állítania a tragikus eseménysort. A rendőrség kiszállt az anchorage-i Marriott szállóba, és megtalálta a kártya felvételein látható szőnyeget is.

A fotók és videók szeptember 4. és 6. között készültek, és segítségükkel sikerült beazonosítani azt a férfit, aki szeptember 2. és 4. között a Marriott hotel vendége volt. Brian Steven Smith már ismert volt a rendőrség előtt egy korábbi ügy kapcsán.

A rendőrség szerint a letartóztatásba helyezett Smith maga filmezte a támadást, de egyelőre nem tudni, hogy ő volt-e az, aki a "gyilkosság" felirattal ellátta a kártyát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.