Hirdetés
. Hirdetés

Rémálom várható a januári Las Vegas-i CES-en

|

Kilométeres sorok várhatók a januári szórakoztatóelektronikai világvásáron.

Hirdetés

Aki január 6. és 9. között a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai vásárára, a CES-re készül, vértezze fel magát kötélidegekkel. A terrorfenyegetés hatására ugyanis a Las Vegas-i szupershow rendezője, a Consumer Technology Association (CTA) brutális biztonsági intézkedéseket léptet életbe.

A vendégek bombakereső kutyákra és alapos csomagellenőrzésekre számíthatnak, emellett szigorúan korlátozzák a bevihető csomagok fajtáit is. Tilos lesz a bemutatószintre gurulós bőröndöt bevinni -- még a gurulós laptoptáskák is tiltólistára kerültek! --, és minden vendég csak két táskát vihet magával, melyek mérete nem haladja meg a 30x43x15 centit. A csomagokat kézzel vizsgálják át, és minden látogatónak fémérzékelő kapun is át kell mennie.

A CTA szerint nem kaptak konkrét fenyegetést, csupán azt szeretnék, ha mindenki biztonságban érezné magát.

Normális esetben a látogatók nyakba akasztós belépési kártyájuk bemutatásával közlekedhetnek a kiállítási szinten. Ha valóban minden belépéskor biztonsági ellenőrzés vár rájuk, ez bizony alaposan próbára fogja tenni a türelmüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.