Hirdetés
. Hirdetés

Több millió Windows 7 PC veszélyben

|

Nagyon sok felhasználó hanyagolja el telepített szoftverei frissítését.

Hirdetés

Hirdetés

Az Avast biztonsági cég annak nézett utána, hogy az egyes szoftverek mely verziói futnak világszerte a személyi számítógépeken. Meglepő eredményre jutottak: a még mindig nagyon népszerű Windows 7 operációs rendszer eredeti, még 2009-ben kiadott RTM változata található az összes Windows 7-alapú asztali számítógép 15 százalékán. Ha figyelembe vesszük, hogy becslések szerint jelenleg hozzávetőlegesen 645 millió gépen fut a Windows 7, ez a probléma közel 100 millió PC-t érint.

Ugyancsak meglepő, hogy az Office-telepítések 15 százalékát a már szintén nem frissített Office 2007 teszi ki, és az Avast szerint az összes telepített alkalmazás 55 százalékát nem frissítették a legújabb változatra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.