Hirdetés
. Hirdetés

Újra Open Academy a BME-n

|

Több száz informatikus vehet részt novembertől a BalaBit és a BME által közösen szervezett ingyenes képzésen.(x)

Hirdetés

Másfél éve hívta életre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az IT-biztonsági termékeiről ismert BalaBit az Open Academy nonprofit kezdeményezést, amely rendezvénysorozat következő felvonását november 28-án tartják.

Hirdetés

Az eddigi három rendezvényen 1200 érdeklődő vett részt, akik a szoftverfejlesztés és a rendszer-üzemeltetés témakörében szerezhettek új tapasztalatokat. Az ingyenes képzés szervezői ezúttal a tematika összeállítása során az IT-üzemeltetéssel foglalkozó szakembereket tartották szem előtt. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki szeretné elsajátítani a legújabb trükköket és frissen-naprakészen akarja tartani szaktudását.

A rendezvény - amire a szervezők ezúttal is közel 400 résztvevőt várnak - a BME Q épületében, az ország egyik legmodernebb auditóriumában, a Simonyi Károly előadóteremben kerül megrendezésre. Gondolván azokra, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak elszabadulni munkahelyükről, a szervezők a rendezvényt délutáni kezdéssel és késő esti befejezéssel szervezték meg.

A nyitóelőadást igazi kuriózumként az ESET központjából érkező malware kutató, Robert Lipovsky tartja, megismertetve a hallgatósággal a legismertebb kártevők és a víruslaborok világát. A szervezők tíz perces előadás-pályázatokat várnak a most először megrendezésre kerülő Open Academy Meetupra.

A program további részében a Microsofttól Lepenye Tamás beszél a Windows 8 adminisztrációról, Czéh István, a BalaBit IT üzemeltetési vezetője az infrastruktúra tervezésről, Krasznay Csaba, a HP IT-biztonsági szakértője pedig a Human Security Awareness-ről.

A rendezvény mindenki számára nyílt és ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes információk és teljes program megtalálható az Open Academy weboldalán >>>.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.