Hirdetés
. Hirdetés

Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Kína a hackereknek

|

Egy volt amerikai hírszerző tiszt osztotta meg a kínai hackerekkel kapcsolatos tapasztalatait.

Hirdetés

Amikor a kínai hatóságok azonosítanak egy ígéretes, potenciális hackert, automata fegyverekkel felszerelt katonák látogatják meg az otthonában, s visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek nekik és családjuknak: vagy a kormánynak dolgoznak, vagy elviszik őket. Mindez a CSO online magazin munkatársai által készített, The Irari Report című sorozat videójából derül ki. Ebben William Hagestad II nyugalmazott alezredes, az amerikai tengerészgyalogság korábbi hírszerző tisztje, a Kínai kiberbűnözés: Kína hacker alvilága című könyv szerzője beszél arról, hogy a hatalmas népességű távol-keleti ország hadserege miképpen veszi rá a katonai szolgálatra a helyi hackereket, akik aztán maguk is elhiszik, hogy a kiberkémkedéssel hazafias kötelezettségüket teljesítik.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.